Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own

Afghanistan-uka 2016 går av stabelen mellom 20. og 25. september. Uka er et samarbeid mellom Afghanistankomiteen, Chr. Michelsens institutt (CMI) og Institutt for fredsforskning (PRIO). I tillegg bidrar en lang rekke andre organisasjoner til et stort og variert program. Sentrale afghanske og internasjonale forskere og aktører kommer til Norge for å stå bak talerstolen og delta i debatter. Kultur og brobygging står også på programmet.
Målet med Afghanistan-uka er å plassere Afghanistan øverst på den norske dagsorden. Afghanistankomiteen er initiativtaker og koordinator for uka som blir gjennomført med støtte fra Fritt Ord og Norad.   

The Afghanistan Week 2016 is a cooperation between the Norwegian Afghanistan Committee, the Chr. Michelsen Institute (CMI) and the Peace Research Institute Oslo (PRIO). Our aim is to bring Afghanistan to the top of the Norwegian agenda, bringing Afghan and international experts to Norway to inform and debate.


View analytic
avatar for Anja Bookelmann

Anja Bookelmann

Opprinnelig fra Nederland født i 1960, har bodd og jobbet i Norge siden 1998. Har kreativ og allsidig bakgrunn med blant annet en mastergrad fra Kunstuniversitetet i Utrecht, Nederland, i grafisk design. Tok senere ulike kurs innenfor personal og ledelse, og Human Resource Management. Jobber i det daglige innenfor administrasjon, personal og ledelse hos en stor statlig etat i Norge. Har vært knyttet til frivillige organisasjoner siden 1986. Er blant annet rødekors visitor i fengsel og Norges kontaktperson for den internasjonale kvinneorganisasjonen Feminenza. Hun er også medlem av Afghanistankomiteen. Tror på en bedre verden og at den allerede eksisterer – bare at vårt fokus ofte fortsatt er på den gamle verdenen og at vi derfor viderefører en historikk som ikke fungerer. I Mini-workshopen under Afghanistan-uka vil fokus være på det nye, ukjente, løsningsorienterte og kreative. Resultat fra prosessen vil bli nedfelt og tatt med i ulike praktiske initiativer i Afghanistan og Norge etterpå. Mitt ordtak: ”Det er hver av oss, her og nå, som bestemmer hvordan framtiden vil se ut”.

My Speakers Sessions

Saturday, September 24
 

12:00pm

 

My Moderators Sessions

Sunday, September 25
 

12:00pm