Loading…
This event has ended. View the official site or create your own event → Check it out
This event has ended. Create your own

Afghanistan-uka 2016 går av stabelen mellom 20. og 25. september. Uka er et samarbeid mellom Afghanistankomiteen, Chr. Michelsens institutt (CMI) og Institutt for fredsforskning (PRIO). I tillegg bidrar en lang rekke andre organisasjoner til et stort og variert program. Sentrale afghanske og internasjonale forskere og aktører kommer til Norge for å stå bak talerstolen og delta i debatter. Kultur og brobygging står også på programmet.
Målet med Afghanistan-uka er å plassere Afghanistan øverst på den norske dagsorden. Afghanistankomiteen er initiativtaker og koordinator for uka som blir gjennomført med støtte fra Fritt Ord og Norad.   

The Afghanistan Week 2016 is a cooperation between the Norwegian Afghanistan Committee, the Chr. Michelsen Institute (CMI) and the Peace Research Institute Oslo (PRIO). Our aim is to bring Afghanistan to the top of the Norwegian agenda, bringing Afghan and international experts to Norway to inform and debate.


View analytic
avatar for UPOLERT

UPOLERT

UPOLERT er en forestilling med upolerte fortellinger om levd liv i en ung kropp. UPOLERT er fortellingene du ikke leser om i avisa. UPOLERT er historier om drømmer for fremtida, mot, tap, trusler, motgang, håp og gjenvunnet frihet. UPOLERT er et brobygger- og fortellerprosjekt som gir en scene og et publikum til unge som har måttet forlate landet sitt. De forteller sine historier selv. Prosjektet hadde oppstart i 2014 og dette er vår andre forestilling. Forestillingen egner seg for alle ungdom og voksne. Noen av fortellingene er sterke så vi anbefaler at du er 13 år eller eldre. Forestillingen har sin urpremiere på Litteraturfestivalen på Lillehammer lørdag 28. juni klokka 16.00 i Festsalen i Kulturhuset Banken. (Billetter dit kjøpes via festivalen). Her på denne siden kan du kjøpe billetter til vår Oslopremiere 4. juni kl 18:00 i Gymsalen på Sentralen. Deltagere: Latifa Ahmadi, Yæhia Nasira, Farida Ahmadi, Mustafa Rahimi, Zaki Amini, Sogra Soltani, Jomaa Nazari, Hashmat Sadaat Instruktører: Kristine Haugland, Lise Grimnes og Liv Marie Skaare Baden Prosjektet er støttet av Extrastiftelsen og gjennomføres i samarbeid med Afghanistankomiteen, Nansen Fredssenter og Historiebanken.